Slana soba


Slana terapija (haloterapija) predstavlja jedan od najstarijih oblika terapije vazduhom koji se zasniva na boravku u slanim pećinama zbog lekovitog dejstva njihove mikroklime na zdravlje čoveka.

Osećaj i stanje organizma obnovljeno

Jakuzzi


Opuštajuci pritisak vruće vode u Jakuzzi kadi olakšava i umanjuje bolove i upale mišića. Hidromasažna kada sa prijatnom temperaturom vode oko 38 stepeni.

Osećaj i stanje organizma opušteno

Tursko kupatilo


Tursko kupatilo datira još iz starog Rima i predstavlja vrstu saune u kojoj je zastupljena visoka vlažnost vazduha koja se kreće do 100 % sa temperaturom od 40 do 50 c. Idealne su za prevazilaženje stresa iz svakodnevnog života, opuštanje i poboljšanje opšteg fizičkog i mentalnog blagostanja.

Osećaj i stanje organizma obnovljeno

Tropska kiša


Tropska kiša je specijalizovani tuš koji usmerava mlaz vode na određeni segment tela i pozitivno deluje na glavobolje i migrene, napetosti u ramenima i vratu, blagu depresiju i vrtoglavicu. Dodatni efekat za opuštanje je kombinacija sa hromoterapijom (terapijom bojama) i posebnim aromama koji doprinose potpunom blagostanju.

Osećaj i stanje organizma opušteno

Vip apartman


Apartman za dvoje, odiše luksuzom i elegancijom. Udoban krevet, svilena, baršunasta posteljina, veliki plazma televizor i zasebno kupatilo.

Osećaj i stanje organizma odmoreno