Finska Sauna


Efekat hladne vode nakon upotrebe saune je od velikog značaja za cirkulaciju, a odlazak na svež vazduh, nakon toga, utiče na dopremanje kiseonika do svih organa u telu.

Osećaj i stanje organizma obnovljeno

Jakuzzi


Opuštajuci pritisak vruće vode u Jakuzzi kadi olakšava i umanjuje bolove i upale mišića. Hidromasažna kada sa prijatnom temperaturom vode oko 38 stepeni.

Osećaj i stanje organizma opušteno

Tursko kupatilo


Tursko kupatilo datira još iz starog Rima i predstavlja vrstu saune u kojoj je zastupljena visoka vlažnost vazduha koja se kreće do 100 % sa temperaturom od 40 do 50 c. Idealne su za prevazilaženje stresa iz svakodnevnog života, opuštanje i poboljšanje opšteg fizičkog i mentalnog blagostanja.

Osećaj i stanje organizma obnovljeno

Tropska kiša


Tropska kiša je specijalizovani tuš koji usmerava mlaz vode na određeni segment tela i pozitivno deluje na glavobolje i migrene, napetosti u ramenima i vratu, blagu depresiju i vrtoglavicu. Dodatni efekat za opuštanje je kombinacija sa hromoterapijom (terapijom bojama) i posebnim aromama koji doprinose potpunom blagostanju.

Osećaj i stanje organizma sreća

Tepidarium


Tepidarijum je posebno dizajnirana ležaljka obložena pločicama koja se zagreva na temeperaturu tela, tj. od 37 c do 39 c, cime se postiže da telo odaje onoliko toplote koliko i primi uz minimalno korišćenje energije.

Osećaj i stanje organizma opušteno

Relax Apartman


Nakon korišćenja saune i turskog kupatila preporučuje se tuširanje hladnom vodom i odmor tela u ležećem položaju. Relaksaciju smo podigli na najviši nivo namenivši joj posebnu prostoriju

Osećaj i stanje organizma relaksirano

Mini bar


Poseban deo prostora namenjen je odmaranju uz ketering i muziku po Vašem izboru. Bar raspolaže velikim izborom domaćih i stranih pića.

Osećaj i stanje organizma sreća